Privacybeleid

FurnitureRoots, een merk van Desert Furnish Design Hub Private Limited, (hierna te noemen "Bedrijf", "FR" of "Wij") respecteert uw privacy en verbindt zich ertoe deze te beschermen door onze naleving van dit beleid en alle toepasselijke wetten wanneer u gebruikt de website op www.furnitureroots.com en elke gerelateerde website of domein beheerd door FR (de "Sites"), of enige Services (gedefinieerd in de volgende paragraaf) waartoe toegang is verkregen vanaf enige Sites, of beide Sites en Services.  

FR biedt bedrijven en individuen toegang tot producten, diensten, bronnen en aanverwante producten, diensten en bronnen die het momenteel levert of in de toekomst kan verstrekken (hierna gezamenlijk aangeduid als 'Diensten') voor interieurontwerp, inrichting, meubels, meubels en andere producten en diensten die het momenteel aanbiedt of mogelijk in de toekomst zal leveren.

Dit privacybeleid beschrijft de soorten informatie die we van u kunnen verzamelen of die u kunt verstrekken wanneer u onze Sites bezoekt of onze Services in het algemeen gebruikt, en onze praktijken voor het verzamelen, gebruiken, onderhouden, beschermen en vrijgeven van die informatie.

Met betrekking tot de toepasselijke wetgeving zal dit privacybeleid u ook waarschuwen voor alle specifieke en aanvullende informatie en rechten die u heeft op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 25 mei 2018 ("AVG") die van toepassing zijn op informatie die FR van u kan verzamelen. (of "Persoonsgegevens" onder AVG) als u zich in de AVG van de Europese Unie bevindt. Onder de AVG wordt u gedefinieerd als een "betrokkene" en is FR een "gegevensbeheerder" voor persoonlijke gegevens die FR verkrijgt en "verwerkt" in overeenstemming met dit beleid.

 

Dit beleid is van toepassing op informatie die we verzamelen:

  • Op de sites.
    • Onder GDPR is dit beleid ook van toepassing op Persoonsgegevens voor zover u als Betrokkene onder GDPR verstrekt dat Persoonsgegevens aan u worden verstrekt of van u worden verzameld op de websites van bepaalde FR-partners die een dienst verlenen die u registreert voor FR-evenementen en die partners in hun hoedanigheid van gegevensbeheerders delen de persoonlijke gegevens van alle bezoekers / deelnemers aan evenementen met FR.
  • In e-mail, tekst en andere elektronische berichten tussen u en de Sites.
  • Via mobiele en desktopapplicaties die u downloadt van de Sites of in verband met de Services, die een specifieke niet-browsergebaseerde interactie tussen u en de Sites bieden.
  • Van derden, of dit nu partners of leveranciers zijn.

Lees dit beleid zorgvuldig door om ons beleid en onze praktijken met betrekking tot uw informatie te begrijpen en hoe we deze zullen behandelen. Als u het niet eens bent met ons beleid en onze praktijken, kunt u alleen onze Sites of Services niet gebruiken. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de Sites of Services, gaat u akkoord met dit privacybeleid.

Dit beleid kan van tijd tot tijd veranderen. Uw voortdurende gebruik van deze Sites of Services nadat we wijzigingen hebben aangebracht, wordt beschouwd als acceptatie van die wijzigingen, dus controleer het beleid regelmatig voor updates.

Onze sites zijn niet bedoeld voor kinderen jonger dan 13 jaar. Niemand jonger dan 13 jaar mag informatie aan of op de sites verstrekken. We verzamelen niet bewust persoonlijke informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. Als u jonger bent dan 13, gebruik of verstrek dan geen informatie op de sites of op of via een van de functies / registreer u op de sites, doe aankopen via de sites, gebruik een van de interactieve of openbare commentaarfuncties van de Sites, of geef enige informatie over uzelf aan ons, inclusief uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres of enige schermnaam of gebruikersnaam die u gebruikt. Als we vernemen dat we persoonlijke informatie hebben verzameld of ontvangen van een kind jonger dan 13 jaar zonder verificatie van ouderlijke toestemming, zullen we die informatie verwijderen. Als u denkt dat we informatie hebben van of over een kind jonger dan 13 jaar, neem dan contact met ons op via business@furnitureroots.com.

Volgens de AVG mag FR de Persoonsgegevens van een Betrokkene alleen rechtmatig Verwerken als FR ten minste één van de zes wettelijke grondslagen heeft voor het Verwerken van de Persoonsgegevens. Momenteel baseert FR zich onder deze versie van het privacybeleid op ten minste een van de volgende rechtsgrondslagen om persoonsgegevens te verwerken onder de AVG:

  • Om te kunnen presteren op grond van een of meer wettelijke overeenkomsten (contracten) met u,
  • Met uw toestemming, en
  • Op grond van een gerechtvaardigd belang, waarbij FR het doel beschouwt dat het heeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens, of de verwerking noodzakelijk is voor dat doel en of uw eigen persoonlijke belangen als betrokkene zwaarder wegen dan het doel van FR bij het verwerken van uw persoonsgegevens.

(Ter herinnering: als u geen betrokkene bent en uw persoonlijke gegevens aan FR verstrekt vanuit de Europese Unie, is de AVG niet op u van toepassing.)

We verzamelen verschillende soorten informatie van en over gebruikers van onze Sites en Services, waaronder informatie:

  • Waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd, zoals naam, postadres, e-mailadres of telefoonnummer ("persoonlijke informatie");
  • Dat gaat over u maar identificeert u niet individueel, zoals uw bedrijfsnaam en functietitel; en / of
  • Over uw internetverbinding, de apparatuur die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze sites en gebruiksdetails.

(Onder GDPR verzamelt FR Persoonsgegevens van Betrokkenen binnen de EU, en Persoonsgegevens worden beschouwd als breder en omvatten meer categorieën informatie dan hoe we in dit beleid doorgaans verwijzen naar 'persoonlijke informatie'. We zullen specifiek zijn wanneer we bespreken GDPR en activiteiten die we ondernemen met betrekking tot persoonlijke gegevens onder GDPR.)

  • Direct van u wanneer u deze aan ons verstrekt.
  • Automatisch terwijl u door de site navigeert met behulp van cookies en andere trackingtechnologieën die hieronder zijn gedefinieerd en besproken, met meer details. De automatisch verzamelde informatie kan gebruiksdetails, e-mailadres, IP-adressen en informatie bevatten die is verzameld via cookies en andere volgtechnologieën.
  • Van derden, bijvoorbeeld onze zakenpartners en externe serviceproviders waarvan wij te goeder trouw geloven dat ze gegevens met ons verstrekken of delen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, of met wie u deze derde partijen of ons of beiden hebt geautoriseerd om deze te verzamelen en gebruik de gegevens.

De informatie die we op of via onze Sites of Services verzamelen, kan zijn:

  • Informatie die u verstrekt door formulieren op onze Sites in te vullen. Dit omvat zonder beperking informatie die wordt verstrekt op het moment dat u zich abonneert op de Services en wanneer u een probleem met onze Sites meldt.
  • Records en kopieën van uw correspondentie (inclusief e-mailadressen), als u contact met ons opneemt.
  • Uw antwoorden op enquêtes die we u mogelijk vragen in te vullen voor onderzoeksdoeleinden.
  • Details van transacties die u via onze sites uitvoert en van de uitvoering van uw bestellingen. Mogelijk moet u financiële informatie verstrekken voordat u een bestelling plaatst via onze Sites.
  • Uw zoekopdrachten op de sites.
  • Informatie die u op onze sites invoert over uw marketingactiviteiten, zodat we u diensten kunnen verlenen.

U kunt ook informatie verstrekken die moet worden gepubliceerd, weergegeven of verzonden (hierna "gepost") op openbare delen van de Sites, of verzonden naar andere gebruikers van de Sites of derden (gezamenlijk "Interactieve inhoud"). Uw interactieve inhoud wordt op eigen risico op anderen geplaatst en naar anderen verzonden; we hebben geen controle over de acties van andere gebruikers van de sites met wie u ervoor kiest om uw interactieve inhoud te delen. Daarom kunnen en kunnen we niet garanderen dat Interactieve Inhoud niet zal worden bekeken door onbevoegde personen.

Terwijl u door onze Sites en Services navigeert en ermee communiceert, kunnen we automatisch bepaalde informatie verzamelen over uw apparatuur, browse-acties en patronen, inclusief maar niet beperkt tot:

  • Details van uw bezoeken aan onze sites, inclusief verkeersgegevens, locatiegegevens, logboeken en andere communicatiegegevens en de bronnen die u op de sites bezoekt en gebruikt.
  • Informatie over uw computer en internetverbinding, inclusief uw IP-adres, besturingssysteem en browsertype.

De informatie die we automatisch verzamelen, zijn statistische gegevens en identificeren geen enkele persoon *. Het helpt ons om onze Sites en Services te verbeteren en om betere en persoonlijkere toekomstige services te leveren door ons in staat te stellen dingen te doen zoals:

  1. Schat de omvang van onze doelgroep en gebruikspatronen in.
  2. Bewaar informatie over uw voorkeuren, zodat we onze sites kunnen aanpassen aan uw individuele interesses.
  3. Versnel zoekopdrachten van gebruikers.
  4. U herkennen wanneer u terugkeert naar onze Sites.
  5. Bied betere diensten in de toekomst.

(* De informatie waarnaar hierboven wordt verwezen, kan nog steeds Persoonsgegevens zijn onder de AVG, ook al probeert FR meer in het algemeen geen individuen te identificeren, behalve deze te herkennen wanneer ze terugkeren naar de Sites om de ervaring beschreven in 2. tot 5. hierboven; echter, voor zover deze informatie niet geanonimiseerd of gepseudonimiseerd is voor zover deze niet langer kwalificeert als Persoonsgegevens, zal FR voldoen aan de AVG met betrekking tot het Verwerken van dergelijke Persoonsgegevens.)

  • Cookies (of browsercookies). Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt geplaatst. U kunt weigeren om browsercookies te accepteren door de juiste instelling in uw browser te activeren. Als u echter deze instelling selecteert, heeft u mogelijk geen toegang tot bepaalde delen van onze sites. Tenzij u uw browserinstelling heeft aangepast zodat cookies worden geweigerd, zal ons systeem cookies plaatsen wanneer u uw browser naar onze Sites leidt.
    • Flash-cookies. Bepaalde functies van onze sites kunnen lokaal opgeslagen objecten (of Flash-cookies) gebruiken om informatie over uw voorkeuren en navigatie naar, van en op onze sites te verzamelen en op te slaan. Flash-cookies worden niet beheerd door dezelfde browserinstellingen als voor browsercookies. Voor informatie over het beheren van uw privacy- en beveiligingsinstellingen voor Flash-cookies, zie Keuzes over hoe we uw gegevens gebruiken en vrijgeven.
    • Webbakens. Pagina's van onze Sites en onze e-mails kunnen kleine elektronische bestanden bevatten die bekend staan als webbakens (ook wel clear gifs, pixeltags en single-pixel gifs genoemd) waarmee we bijvoorbeeld gebruikers kunnen tellen die deze pagina's hebben bezocht of een e-mail geopend en voor andere gerelateerde websitestatistieken (bijvoorbeeld het registreren van de populariteit van bepaalde website-inhoud en het verifiëren van de systeem- en serverintegriteit).

    We verzamelen niet automatisch persoonlijke informatie, maar we kunnen deze informatie koppelen aan persoonlijke informatie over u die we verzamelen uit andere bronnen of die u ons verstrekt. Voor zover de informatie die we automatisch verzamelen echter persoonlijke gegevens vormt onder de AVG, hetzij voor of nadat we deze hebben verzameld, zal onze verwerking van die persoonlijke gegevens voldoen aan de AVG.

We gebruiken informatie die we over u verzamelen of die u ons verstrekt, inclusief alle persoonlijke informatie:

  • Om onze sites en hun inhoud aan u te presenteren.
  • Om u informatie, producten of diensten te verstrekken die u bij ons aanvraagt.
  • Om elk ander doel te vervullen waarvoor u het verstrekt.
  • Om u kennisgevingen te bezorgen over uw abonnementen op de Services, inclusief kennisgevingen over verlopen en verlenging.
  • Om onze verplichtingen na te komen en onze rechten af te dwingen die voortvloeien uit contracten tussen u en ons, inclusief voor facturering en incasso.
  • Om u op de hoogte te brengen van wijzigingen aan onze Sites of alle producten of diensten die we aanbieden of leveren.
  • Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies op onze sites.
  • Op een andere manier kunnen we beschrijven wanneer u de informatie verstrekt.
  • Voor elk ander doel met uw toestemming.

We verkopen uw persoonlijke gegevens nooit en verstrekken deze nooit aan anderen voor hun eigen en exclusieve marketingdoeleinden.

We kunnen anonieme en geaggregeerde informatie over onze gebruikers en abonnees en andere informatie die geen enkele persoon identificeert zonder beperking verzamelen en vrijgeven voor de doeleinden van productonderzoek, om onze Services te verbeteren en voor andere commerciële doeleinden.We kunnen persoonlijke informatie die we verzamelen of die u verstrekt als volgt vrijgeven zoals beschreven in dit privacybeleid:

  • We delen uw persoonlijke gegevens met vertrouwde derde partijen die onze technologieleveranciers en partners zijn waar we overeenkomsten hebben om diensten te verlenen met of in combinatie met FR Services waarvan ons marketingonderzoek aangeeft dat u deze hebt gezocht of waar u niet om hebt gevraagd, zoals Google Analytics, wereldwijde zaken locatiekaart en andere locatiespecifieke software as a service-aanbiedingen, en betrouwbare zoekwoordgegevensservices voor SEO. FR zet zich in om samen te werken met leveranciers en partners die soortgelijke en even beschermende verplichtingen inzake privacy en vertrouwelijkheid naleven.
  • We delen uw persoonlijke gegevens met derden die namens ons taken uitvoeren en die ook diensten aan ons verlenen, zoals professionele adviseurs, IT-consultants die test- en ontwikkelingswerkzaamheden uitvoeren aan onze bedrijfstechnologische systemen, onderzoeks- en mailingsystemen en functiecoördinatoren, waaronder softwaresystemen voor klantrelatiebeheer (klantrelatiebeheer / automatisering van het verkooppersoneel, bijv. Salesforce.com), klantenservice en ondersteuningsoplossingen (bijv. Intercom), marketing via e-mailcampagnes (bijv. Marketo en HubSpot). Deze derden leven soortgelijke en even beschermende verplichtingen inzake privacy en vertrouwelijkheid na.
  • We hebben momenteel geen zeer beperkte aangesloten bedrijven. Naarmate we ons bedrijf laten groeien, zullen we uw persoonlijke gegevens echter waarschijnlijk om interne redenen delen met onze andere gelieerde ("Groep") bedrijven, voornamelijk voor zakelijke en operationele doeleinden. Terwijl we ons bedrijf blijven ontwikkelen, kunnen we activa verkopen of kopen. Als een andere entiteit ons overneemt of met ons fuseert, worden uw persoonlijke gegevens aan die entiteit bekendgemaakt. Mocht er ooit een faillissements- of reorganisatieprocedure door of tegen ons worden ingesteld, dan wordt al deze informatie beschouwd als een bezit van ons en is het als zodanig mogelijk dat ze worden verkocht of overgedragen aan derden.
  • Waar nodig delen we uw persoonlijke gegevens met derden om te voldoen aan een wettelijke verplichting; wanneer we te goeder trouw geloven dat een toepasselijke wet dit vereist; op verzoek van overheidsinstanties die een onderzoek uitvoeren; om onze gebruiksvoorwaarden te verifiëren of af te dwingen die beschikbaar zijn op www.furnitureroots.com of ander toepasselijk beleid; om fraude of technische of beveiligingsproblemen op te sporen en ertegen te beschermen; om te reageren op een noodgeval; of anderszins om de rechten, eigendommen, veiligheid of beveiliging van derden, bezoekers van onze website, ons bedrijf of het publiek te beschermen.
  • Om het doel te bereiken waarvoor u het verstrekt. Als u ons bijvoorbeeld een e-mailadres geeft om de functie "e-mail een vriend" van onze Sites te gebruiken, zullen we de inhoud van die e-mail en uw e-mailadres naar de ontvangers verzenden.
  • Voor elk ander doel dat door ons wordt bekendgemaakt wanneer u de informatie verstrekt.
  • Met uw toestemming.

Wanneer we persoonsgegevens op grond van de AVG delen met onze partners, zullen we dit doen in overeenstemming met het toepasselijke gegevensverwerkingsaddendum van de AVG of overeenkomsten voor het delen van gegevens, naargelang de aard van de respectieve rollen van de partijen onder AVG Controllers).

We kunnen uw persoonlijke gegevens ook vrijgeven:

  • Om onze gebruiksvoorwaarden en andere overeenkomsten af te dwingen of toe te passen, inclusief voor facturerings- en incassodoeleinden.
  • Als we van mening zijn dat openbaarmaking noodzakelijk of gepast is om de rechten, eigendommen of veiligheid van FR, onze klanten of anderen te beschermen. Dit omvat het uitwisselen van informatie met andere bedrijven en organisaties met het oog op bescherming tegen fraude en vermindering van het kredietrisico.

We streven ernaar om u keuzes te bieden met betrekking tot de persoonlijke informatie die u ons verstrekt.Voor die gebruikers van onze Services en Sites buiten de Europese Unie en waarvoor GDPR niet van toepassing is, hebben we de volgende mechanismen en praktijken gecreëerd om u de volgende controle over uw informatie te geven:

  • Trackingtechnologieën en advertenties. U kunt uw browser zo instellen dat alle of sommige browsercookies worden geweigerd of dat u wordt gewaarschuwd als er cookies worden verzonden. Ga naar de instellingenpagina van Flash Player op de website van Adobe om te zien hoe u uw Flash-cookie-instellingen kunt beheren. Als u cookies uitschakelt of weigert, houd er dan rekening mee dat sommige delen van deze site dan mogelijk niet toegankelijk zijn of niet correct werken.

Promotionele aanbiedingen van het bedrijf. Als u niet wilt dat uw contactgegevens door het Bedrijf worden gebruikt om onze eigen producten of diensten of die van derden te promoten, kunt u als accounthouder of abonnee op een ander moment wijzigingen aanbrengen door in te loggen op de Sites en uw gebruikersvoorkeuren aan te passen. in uw accountprofiel door de relevante vakjes aan of uit te vinken. Voor formulieren waarop we informatie of gegevens van niet-accounthouders verzamelen, zullen we onze praktijk wijzigen voor zover de toepasselijke wetgeving dit vereist (bijv. GDPR), zodat u standaard wordt afgemeld en alleen kunt kiezen door het relevante vakje aan te vinken op het formulier waarop we uw informatie of gegevens verzamelen. Als u merkt dat u berichten ontvangt waarvan u niet denkt dat u toestemming heeft gegeven, kunt u ons op uw zorgen wijzen door ons een e-mail te sturen met uw verzoek aan business@furnitureroots.com. Als we u een promotionele e-mail hebben gestuurd, kunt u ons een retour-e-mail sturen met het verzoek om weggelaten te worden uit toekomstige e-mailverspreiding. Deze afmelding is niet van toepassing op informatie die aan het Bedrijf wordt verstrekt als gevolg van een productaankoop, garantieregistratie, productservice-ervaring of andere transacties.

U kunt enkele van uw persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen door in te loggen op de Sites en uw accountprofielpagina te bezoeken.U kunt ons ook een e-mail sturen op business@furnitureroots.com om toegang te vragen tot, correctie of verwijdering van alle persoonlijke informatie die u ons heeft verstrekt. In sommige gevallen kunnen we uw persoonlijke gegevens alleen verwijderen door ook uw gebruikersaccount te verwijderen. We kunnen een verzoek om informatie te wijzigen niet inwilligen als we van mening zijn dat de wijziging een wet of wettelijke vereiste zou schenden of ervoor zou zorgen dat de informatie onjuist is.Als u uw interactieve inhoud van de sites verwijdert, kunnen kopieën van uw interactieve inhoud zichtbaar blijven op in de cache opgeslagen en gearchiveerde pagina's, of kunnen ze zijn gekopieerd of opgeslagen door andere gebruikers van de sites. De juiste toegang tot en het juiste gebruik van informatie op de sites, inclusief interactieve inhoud, wordt beheerst door onze gebruiksvoorwaarden.

Voor die gebruikers van onze Services en Sites binnen de Europese Unie en waarvoor GDPR van toepassing is, hebben we de volgende mechanismen en praktijken gecreëerd om u de volgende controle te geven over uw persoonlijke informatie die GDPR-persoonlijke gegevens omvat:

We bewaren uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens alleen zo lang als nodig is om uw informatie te gebruiken zoals hierboven beschreven of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen en legitieme belangen. Houd er rekening mee dat dit betekent dat we sommige van uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens kunnen bewaren nadat u onze Services niet meer gebruikt. We kunnen uw gegevens bijvoorbeeld bewaren als dat nodig is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen, zoals voor fiscale en boekhoudkundige doeleinden.

Bij het bepalen van de relevante periode waarin we periodes bewaren of vaststellen / herzien voor het bewaren van persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens, zullen we rekening houden met de volgende factoren: 

  • Onze contractuele verplichtingen en rechten met betrekking tot de betrokken informatie;
  • Wettelijke verplichting (en) onder toepasselijk recht om gegevens gedurende een bepaalde periode te bewaren of met betrekking tot lopende of verwachte juridische acties;
  • Ons gerechtvaardigd belang wanneer we uw belang bij het beheersen van uw persoonsgegevens afwegen tegen ons rechtmatige doel bij het verwerken van uw persoonsgegevens;
  • Statuten van beperkingen onder toepasselijk recht (en);
  • Als u een verzoek heeft gedaan om uw gegevens te laten verwijderen; en
  • Richtlijnen uitgegeven door relevante gegevensbeschermingsautoriteiten.

Anders zullen we, in overeenstemming met de AVG, uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens veilig wissen zodra er geen wettelijke basis of wettelijke verplichting is om deze op te slaan of te verwerken.

Andere nuttige informatie over FR, de sites en de diensten, en GDPR is beschikbaar in FR's GDPR FAQ op www.furnitureroots.com.

California Civil Code Section § 1798.83 staat gebruikers van onze sites die inwoners van Californië zijn toe om bepaalde informatie op te vragen met betrekking tot onze openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden voor hun directmarketingdoeleinden. Om een dergelijk verzoek te doen, kunt u een e-mail sturen naar business@furnitureroots.com.

We hebben maatregelen geïmplementeerd die zijn ontworpen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen onopzettelijk verlies en tegen onbevoegde toegang, gebruik, wijziging en openbaarmaking. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt opgeslagen op onze beveiligde servers achter firewalls. Alle betalingstransacties worden versleuteld met SSL-technologie.

De veiligheid en beveiliging van uw informatie hangt ook van u af. Waar we u een wachtwoord hebben gegeven (of waar u heeft gekozen) voor toegang tot bepaalde delen van onze Sites, bent u verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van dit wachtwoord. We vragen u uw wachtwoord met niemand te delen. We raden u aan voorzichtig te zijn met het verstrekken van informatie in openbare delen van de sites, zoals prikborden. De informatie die u in openbare ruimtes deelt, kan door elke gebruiker van de Sites worden bekeken.

Helaas is de overdracht van informatie via internet niet volledig veilig. Hoewel we ons best doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de veiligheid van uw persoonlijke gegevens die naar onze Sites of via onze Services worden verzonden niet garanderen. Elke overdracht van persoonlijke informatie is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het omzeilen van privacy-instellingen of beveiligingsmaatregelen op de Sites of via de Services.

Het is ons beleid om alle wijzigingen die we aanbrengen in ons privacybeleid op deze pagina te plaatsen. Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen in de manier waarop we de persoonlijke gegevens van onze gebruikers behandelen, zullen we u hiervan per e-mail op de hoogte stellen via het primaire e-mailadres dat is opgegeven in uw account en / of mogelijk via een kennisgeving op de homepage van de Sites. De datum waarop het privacybeleid voor het laatst is herzien, staat onderaan de pagina. U bent verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat we een up-to-date actief en afleverbaar e-mailadres voor u hebben, en voor het periodiek bezoeken van onze Sites en dit privacybeleid om te controleren op eventuele wijzigingen.

Wat zijn uw rechten?

Volgens de wet, als een van uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens die aan FR worden verstrekt, onder de AVG valt in de Europese Unie, heeft u een aantal rechten als het gaat om uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens. Voor meer informatie en advies over uw rechten kunt u terecht bij de toezichthouder voor gegevensbescherming in uw land.

BELANGRIJK: Wanneer u contact opneemt met FR om uw hieronder beschreven rechten uit te oefenen, is het voor beveiligingsverificatie en andere doeleinden erg belangrijk dat u elk e-mailadres gebruikt waarvan u weet dat het verband houdt met de persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens waarover u contact opneemt met FR.

U hebt het recht om bezwaar te maken tegen bepaalde soorten verwerking, inclusief verwerking voor direct marketing (dwz als u niet langer gecontacteerd wilt worden over mogelijke kansen). 

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u bezwaar wilt maken tegen bepaalde soorten verwerking, kunt u uw communicatie richten aan business@furnitureroots.com het verstrekken van specifieke en gedetailleerde informatie over uw bezwaar en gevraagde actie.  

U hebt het recht om duidelijke, transparante en gemakkelijk te begrijpen informatie te ontvangen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en uw rechten. Daarom verstrekken we u de informatie in dit privacybeleid en zijn we ook beschikbaar als u informatie wilt waarvan u denkt dat dit privacybeleid niet biedt.

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u vragen heeft over het privacybeleid of hoe FR uw Persoonsgegevens mogelijk verwerkt, richt uw mededeling dan naar business@furnitureroots.com en wees alstublieft specifiek en gedetailleerd over uw vragen, en FR zal deze vragen onmiddellijk behandelen.  

U hebt het recht om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens (als we deze verwerken), en bepaalde andere informatie over of privacypraktijken met betrekking tot uw persoonlijke gegevens (vergelijkbaar met die in dit privacybeleid).

Dit is zodat u op de hoogte bent en kunt controleren of we uw informatie gebruiken in overeenstemming met de AVG of andere toepasselijke gegevensbeschermingswetten.

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u specifieke vragen heeft over uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens en hoe FR deze gebruikt in overeenstemming met de AVG of andere toepasselijke wetten, richt uw mededeling dan naar business@furnitureroots.com en wees alstublieft specifiek en gedetailleerd over uw vragen, en FR zal deze vragen onmiddellijk behandelen.

U heeft recht op correctie van uw gegevens als deze onjuist of onvolledig zijn.

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u denkt dat uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens die door FR worden verwerkt onjuist zijn en moeten worden bijgewerkt of anderszins gecorrigeerd, controleer dan uw instellingen met betrekking tot uw account en als u nog steeds van mening bent dat uw persoonlijke gegevens niet correct zijn, richt uw communicatie op business@furnitureroots.com.

Dit staat ook bekend als "het recht om te worden vergeten" en stelt u, in eenvoudige bewoordingen, in staat om de verwijdering of verwijdering van uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens te verzoeken als er geen dwingende reden is om deze te blijven gebruiken. Dit is geen algemeen recht om te wissen; er zijn uitzonderingen.

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u niet langer wilt dat FR uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens gebruikt en verwerkt, richt uw mededeling dan naar business@furnitureroots.com.  

(OPMERKING: in overeenstemming met de AVG kan FR een onbeduidende hoeveelheid informatie bewaren om bij te houden of het aan uw verzoek voldoet.)

U hebt het recht om verder gebruik van uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens die FR verwerkt, te "blokkeren" of te onderdrukken. Wanneer de verwerking beperkt is, kunnen we uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens nog steeds opslaan, maar mogelijk niet verder gebruiken. We houden lijsten bij van mensen die hebben gevraagd om verder gebruik van hun informatie te “blokkeren” om ervoor te zorgen dat de beperking in de toekomst wordt gerespecteerd. 

Voor alle duidelijkheid: als u deze verzoeken doet, betekent dit niet dat alles wat we tot dan toe met uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens hebben gedaan met uw toestemming onwettig is.

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u niet langer wilt beperken dat FR uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens verwerkt, richt uw mededeling dan naar business@furnitureroots.com.  

Als u uw toestemming heeft gegeven voor alles wat we doen met uw persoonlijke gegevens / persoonlijke gegevens, heeft u het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken. Dit omvat uw recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden in te trekken.

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u wilt dat FR uw toestemming voor het verwerken van uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens intrekt, richt uw mededeling dan naar business@furnitureroots.com.  

U hebt rechten om uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens te verkrijgen en opnieuw te gebruiken voor uw eigen doeleinden voor verschillende diensten. Als u bijvoorbeeld besluit om over te stappen naar een nieuwe aanbieder van diensten, zoals de Diensten van FR waarop u zich hebt geabonneerd, kunt u uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens gemakkelijk en veilig verplaatsen, kopiëren of overdragen tussen onze IT-systemen en die van hen. , zonder de bruikbaarheid ervan te beïnvloeden.

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u wilt dat FR uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens exporteert voor overdraagbaarheid, richt uw mededeling dan naar business@furnitureroots.com.  

(OPMERKING: FR zal uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens bewaren en blijven verwerken, tenzij u ook verzoekt om vergeten te worden of om beperkte of geblokkeerde verwerking vraagt.)

U hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij uw persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens behandelen of verwerken bij uw nationale toezichthouder voor gegevensbescherming. We hopen echter dat u eerst contact opneemt met FR (business@furnitureroots.com), zodat FR kan proberen uw klacht rechtstreeks te behandelen.

HOE UW RECHT UIT TE OEFENEN: Als u een klacht wilt indienen bij FR, richt uw mededeling dan naar business@furnitureroots.com.  

We reageren meestal op verzoeken en verstrekken gratis persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens, maar we kunnen een redelijke vergoeding vragen om onze administratieve kosten te dekken voor het verstrekken van de persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens voor:

  • Ongegronde of buitensporige / herhaalde verzoeken, of
  • Verdere kopieën van dezelfde persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens. Als alternatief hebben we mogelijk ook het recht om te weigeren gevolg te geven aan het verzoek.

Overweeg uw verzoek op een verantwoorde manier voordat u het indient. We zullen zo snel mogelijk reageren. Over het algemeen is dit binnen een maand vanaf het moment dat we uw verzoek hebben ontvangen, maar als het langer zal duren voordat het verzoek is afgehandeld, zullen we bij u terugkomen en u laten weten.

Het is belangrijk om te begrijpen dat als u een betaalde / onbetaalde abonnee bent op een FR-dienst, er veel soorten persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens nodig zijn voor FR om uw account te behouden en voort te zetten, samen met het abonnement op alle diensten die persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens Gegevens zijn gekoppeld. Als de persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens niet langer door FR voor dat doel kunnen worden gebruikt, kan het nodig zijn om het account en / of abonnement te beëindigen (zonder enige restitutie) en de toegang tot en het gebruik van de service en / of sites waarnaar de Persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens zijn gekoppeld. We zullen redelijke inspanningen leveren om u te informeren over dergelijke nadelige gevolgen van het beperken of verwijderen van ons vermogen om accounts en abonnementen te onderhouden door verzoeken met betrekking tot persoonlijke informatie / persoonlijke gegevens, bijv. Verwijdering, beperking, blokkering, enz.

Om andere vragen of opmerkingen te stellen over dit privacybeleid en onze privacypraktijken over onderwerpen waarvoor hierboven nog geen procedure voor het indienen van verzoeken is voorzien, neem dan contact met ons op business@furnitureroots.com.

Bijgewerkt op 24 maart 2019

Alle zoekresultaten
Praat met een expert
sluit de schuifregelaar





    Ik heb liever e-mailTelefoonTekst / WhatsApp